15 Eylül 2011 Perşembe

Gereği Olmayan Yaratık

       Ben atarlı bi insanım tamam kabul ve bazı garip huylarım var İNSANLARDAN KORKMAK gibi meselaa .İnsanların yanlış anlamalarından , dedikodularından , hal ve hareketlerinden pis tırsıyorum .
       Lakiiiin bana sorsalar İnsanlardan mı yoksaaa KEDİLERDEN mi daha çok korkarsın diye ? - Haa KEDİ miiii ! Hastır oğlum nerde ! Der hemmen tabanları yağlarım ordan . Bikaus çok korkuyorum lan onlardan . Öyle böyle değil yani . Bide işin garip tarafı o ibneler korkmuyo benden . Genelde insanlar kedilerin gözlerinin içine bakar kıştt pışttt der ve kediler hemen kaçar . Ama nerde bi kedi görsem hemen benimle göz teması kuruyo ve olay yerini terk eden ben oluyorum maalesef .
      Kediyle ateşli bi ön sevişme yaşayan uzaktan bi akrabamı gördükten sonra o nalet yaratıklardan korkmaya başladım . Kızın yüzünü parça pinçik etmişti yeminlen hayvan . O kızda tutmuş bize gelmiş o gün . Hay beyinsiz uzaktan akraba başka zaman gelme zaten anca kuduz aşısını yaptırmadan önce bi uğra korkut beni . Neyyyse ..
      Bu kedi muhabbeti bende bugün eve dönerken çöp kutusundan çıkan kedi sayesinde rezil olmam sonucu canlandı .Sokağın ortasında çoğlık atarak tüm eşyalarımı yere atıp koştum . Sonradaaaa tabi kıçıma baka baka döndümmm ve yere attığım eşyalarımı topladım :D Ayy çok rezilim ben yaaa :D 


Soru : Hayatımın her köşesine sıçan şu tüylü, iğrenç, pis, nankör hayvanın olmadığı bi yer var mı bildiğin ?