28 Ekim 2011 Cuma

Çalışmaktan Kör Olacak Gözlerim Var Benim



Kooor kooorr azgın yangınlarda can evim cigerim ' yanıyor ' derken öyle bir yanıyor diyosun ki Bülentciğim o sırada kendimden geçip seviyorum uleynn diyesim geliyo vallaha :))

Sevgili Blogum seni çook ihmal ediyorum biliyorum kızgınsan haklısın bişey diyemem tabi . Ama şu an bile sana yazıyo olmam değil de ders çalışıyo olmam lazım bunu bilmiyosun tabi . Sanki sınava babam gircek gibi hareketler sergiliyorum . Ama bi insanın içinden hiç mi ders çalışmak gelmez . Gelmiyo arkadaş . Masanın başına oturuyorum bi uyku geliyo bana sorma . Hemen uyuyorum tabiki :) Bir de milleti görsen insanlara bir hırs bir ders aşkı gelmiş gülmekten yıkılıyorum :D Lan sen daha 2 gün önce bana İncii kaçalım mı bugün okuldaaan ? Yiaa canım ders çalışmak istemiyo bebüşüm dershane çıkışı burgera mı gitsek diyen insansın . Şimdi de gelmiş bana çalışmalısın ama cicim diyosun . Yemezler güzelim bunları . Ben senin gibi sistemin kölesi olmayacağım taam mıı :P Ve kaybeden ben olacağım farkındayım ama olsun.
 Bugün resmi tatilden dolayı yarım gün okul millet okul biter bitmez dershanesine koştu bazıları özel dersine bazıları da beraber çalışmayı hedefliyodu biride bana sordu ne yapcaksın okuldan sonra diye ? Ne yapabilirim tabiki evime koşup uyuyacağım dedim ve dediğim gibi de yaptım :D Yeni uyandım bi güzel kahvemi yaptım oturdum bilgisayarımın başına . Arada bir de yağmuru seyrediyorum pencereden . Keyfim yerinde valla :)

Ama aklıma bişey takıldı bana bi Hacettepe Psikoloji gelir mi dersin bu istikrarlı çalışmaylaa ? :))

5 yorum:

  1. yahu dün gece arkadaşlar akalım taksime oradan bizim eve sabaha kadar dedikodu makara kukara fener bjk maçı dediler,yok lan dedim siz gidin ben eve gidip uyucam dedim.eve geldim abimle bjk fener maçı izlendi.ders çalışcaktım halbukiigece çalışırım dedim gece 01:34tü pc başından kalktığımda :( konular bi ilerlemiş sorma,idare,ceza,borçlar hukuku...gümlemem an meselesi...neyse bugün okul kapalı,yani örgün olanlara açık bizim gibi üvey evlat ikinci öğretimlere kapalı.iyi konular ilerlemez ben de yetişirim dedim.sabah uyandığımda saat 11...yemek uyku yemek uyanıklık pc oyun pes counter bir de face blog derken saat 18:11.

    evet çalışmamız lazım,bir blog da senin yorumlara açmış gibi oldum maki,kusra bakma :)

    hacettepe değilde sütçü imam süt ve süt ürünleri,iyi kahve yaparsın,köpüklü köpüklü :D
    şaka şaka,gelir tabisi çalışırsan neden olmasın :)

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi yaptın ya zevkle okudum :)

    Hukuk okuyosun sanırım ? :) Bir ara hayallerimin mesleğiydi de :)

    Duygularıma tercüman oldun Cemre aslında itiraf edemesem de istediğim bölüm süt ve süt ürünleriydi :P Ama çalışırsamm

    YanıtlaSil
  3. :)

    yıp.okumaya çalışıyoruz diyelim,düzenli ve ağır ağır (p)ineklemeyi gerektiriyor :/
    ben de kazanamam dedim,neresi gelirse kabulüm dedim,uludağ hukuk olsun olmadı kırıkkale erzincan olmadı istanbul uluslararası ilişkiler dedim...ya sınıf öğretmenliği çook ciciş neden olmasın ki yaee dedim.aslında sözelden de girebilirim tutmazsa...ya bütün millet ikincisi senesinde kazanıyo olum takma kafana dedim en son çare :D ama iü hukuk geldi,nasıl geldiyse,adaklarımı yerine getirdim falan filan...ama hayalim pc mühendisliğiydi,olmadı,merak olarak,bir ukte bir ne biliyim boğazımda düğümlenen yaş gibi bişi olarak kaldı içimde...zor cicim hukuk,bunaltıcı,ama seversen zevkli,hayallerini kovala ya!sen kaçma onlar kaçsın biri kaçacaksa dimiiii :)

    çok makarasını yapardık sütçü imamın.bir keresinde yine böyle konuşurken bir hoca demesin mi ben ordan mezunum diye...anam kıpkırmızı olmuştum.o gün bu gündür şimdi yaptım muhabbetini :)

    YanıtlaSil
  4. Ahaha aynı benim düşüncelerim :D Ya gelir bana bi Ankara olmadı Bursa var Eskişehir vaar . O da olmadı öğretmenlik bi bayana çok yakışıyo di mi amaa . Yok ben kesin seneye kaldım hiç dert sahibi olmim boşuna çalışmim felan :D

    Hep beni kovala İnci diyip duruyolar ama onlar beni kovalasın canım artık sıkıldım yani bende :))

    İnanmıyorummm o.O Bende biraz daha dalga geçersem ordan mezun olcaam :D

    YanıtlaSil
  5. tabisi tabisi,katılıyorum sana ama gülmekten :D
    geniş olmak lazım meslek tercihlerinde.aslında hiç bir şey düşünmemek de güzel,''sınav sonucum belli olsun bi hele o zaman bakarız yae panpa!'' demek lazım kimi zaman,takma kafana,carpe diem :)

    aynen kaçan kovalanır kovalanan kaçar mantığı.ankara sıkıcı gelmişti gezdiğimde,bursa güzel diyoooola.eskişehir tam öğrenci şehri,tecrübe konuşuyor :) ama istanbul biir numeree.o sebepten ötürü,biraz fazla dalga geç ki buralarda oku,sırf okumak da değil,altın bilezikler kaplar kolunu işte canım :)

    YanıtlaSil