30 Ekim 2011 Pazar

Kız , Bildiğin Kız Yani

Okuldu dershaneydi sınavlardı derken hiç alışverişe çıkamadım . Dün bi alışveriş yapayım dedim . Demez olaydım !

Kız olmak o kadar zor bir şey ki anlatamam bunu . Aslında kız olmak değil de "kız" olmak zor . Yani kız gibi görünmeyip gerçek bi kız olmak istiyorum ben . Uzun güzel saçlarım olsun , düzgün bi fiziğim olsun , kız gibi hareketlerim olsun istiyorum . Kız arkadaşlarımın yanında kendimi hiç rahat hissetmiyorum çünkü erkek gibi duruyorum yanlarında . Hepsi böyle sempatik sempatik konuşuyo hep bakımlılar canım bitanem bebeğim tarzında konuşmalar felan bende tam tersleriyim . Hayvan gibi bi sesim var hiç nazik olmayan hareketlerim ve iğrenç bi fiziğim var . Hayır anlamıyorum . Nüfusta ikimizde kız olarak görünüyoruz ama ben neden onun gibi değilim veya ben kızsam o ne lan öyle . Bi fizik var hatunda bacağı boyum kadar !

Hatun 34 beden ikimizde kabinden çıkıyoruz . Tavırlar aynen şöyle - Yiaa bilemedim ki şimdi bitanem , sanki göbeğimi çıkardı gibi . ( Lan göbeğin var mı ki çıksın ! ) - Bilmiyorum ki bu pantolon beni kısa gösterdi gibi . ( Tamam lan tamam kıskandım . Yeter sus artık al da git de bende krizlerden çıkayım )

Veyahut bu konuşma tarzları ' bitanem yaa çok kızdırıyosun beni bazen ' ' cınımm şu saatte şurda ol tamam mıı . Bak bekletme beni çok kızarım sanaa ' . Bende ise durum aynen şu ' lan g.t gibi konuşup durma embesil ' ' çok sağol ya sap oldum burda hiiç gelipte zahmet etme amk bu saatten sonra ' .

Beraber sözleşip kuaföre gidiyolar manikür pedikür muhabbetlerine giriyolar . Bende dershane çıkışlarında erkeklerle pes e gidiyorum . Ne bilim tenefüslerde batak felan oynuyorum .

P.s - Ya şu taş hatunların hepsi ölsün . Ya da ben de taş olayım Allah'ım noluuuurrr ..

2 yorum:

  1. hahaha öyle olmalı bence kız dediğin.
    senin durumda çok fena değil bence,yani erkeklerin sohbetine eşlik edebilecek,bir erkeğin yanında sıkılmadan,çekilmeden sohbet edebileceği kız zor bulunuyor bu devirde,takma yani.

    pes bilen kızlara hep hayran olmuşumdur,en çok oynadığım oyundur kendisi.PES diyene kadar FİFA oynardım bir zamanlar ama pes en iyisi bilirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Tabi kız dediğin öyle olmalı benim gibi değil :D Erkeklerle muhabbet etmek zevkli cidden sadece tam olarak futbol muhabbetine giremiyorum bilgi eksikliğim var o konuda maalesef :/ :D

    Biliriiim :)) Accaipte eglenceli :)

    YanıtlaSil