8 Ağustos 2011 Pazartesi

Herkese Bi Mario Şart


  Küçükken Nintendo'm vardı. Sürekli Mario oynardım hemde hiç durmadan . O sarı çiyanı kurtarmak için yapmadığımız şey kalmazdı Mario'yla beraber. Aklıma geldi biraz önce bi oynim dedim. Küçükken çok zevkli gelirdi o kızı kurtarmak şimdi ise canımı sıktı.
  Lan sarı çiyan , bu adam seni kurtarmak için garip garip hayvanlarla, itiyle kopuğuyla uğraşıyo . Sende sarayında yiyip içip kıçını büyütüyosun . Adalet mi lan bu ! Şu şirin adama yapılır mı yani ? Suratındaki masumiyete bakar mısın yaa <3 Yalnız kızdaki ego o kadar yüksek ki biliyo tabi safım Mario'nun onun kurtarıcağını hiiç kılını kıpırdatmıyo . Ayyy nasıl uyuz oldum anlatamaaam :D
  Hayır bide güzel bişey olsa anlıcam , kıza bile benzemiyo bu yaa :D Burdan ilgililere sesleniyorum ! Mario Amcama kendi yaşlarında şirin bi teyze aranıyo. İyi yemek yapsın , temiz titiz olsun amcama iyi baksın. İrtibat Telefon : 05.. ... ..
  Tüm erkekler Mario gibi olsaydı şimdi aşk acısı diye bişey olmazdı herkes mutlu mesut yaşardı . Ama bizim erkeklerimizin %99'u öküz. Adamlar bildiğin dengesiz yaa . Adam aşkı için nasıl savaşıyo sizde nerde daha güzeli hemen ona koşun ohh ! Hepiniz Mario'yu örnek alın adam olun birazcık yiaa ! :D

4 yorum:

  1. gerçekten hiç bir şey eskisi kadar zevk vermiyor.. eskiden atari oyunları için okulumu bırakabilirdim.. ( küçükken şu kaltağı kurtarmak için ağladığımı bilierim )

    YanıtlaSil
  2. Her zaman söylerim çocuk kalmak var bu dünyada .. Hiçbişeyin farkında olmamak ..

    YanıtlaSil
  3. :) ortaokula giden kuzenim var, o oynuyordu mario; benimde çocukluktan kalma tutkumdur hani, dedim bana da ver şu oyunu bir de bilgisayarda oynayıverem, halen bahsi geçen "sarı çiyan" ın peşindeyim :)çocuk kalmak şahane, sadece mario oynarken bile bunu hissedebilmek cidden çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. Bol şanslar o zaman Kahvenin Seki Makbuldür :)
    Galiba herkes çocuk kalmaktan yana :)

    YanıtlaSil